• Post author:
  • Post last modified:august 12, 2022
  • Post category:Diverse
Person i bil

Dette indhold er sponsoreret

Erhvervsleasing er en form for leasing, der bruges, når en virksomhed skal lease firmabiler. Erhvervsleasing har typisk en lavere månedlig ydelse sammenlignet med privatleasning. Dette afhænger dog meget af leasingselskabet. Derudover er erhvervsleasing en meget fleksibel løsning for virksomheder. Læs mere om erhvervsleasing i denne artikel eller læs med her og find ud af, hvorfor erhvervsleasing er en god idé. 

Hvad dækker erhvervsleasing over? 

Erhvervsleasing giver virksomheder mulighed for at lease en eller flere biler til deres medarbejdere. Medarbejderne kan bruge bilen til at køre til og fra jobbet, og mens de er på arbejde. Erhvervsleasing giver desuden virksomheder mulighed for at undgå store udgifter til vedligeholdelse af bilerne. I stedet for at skulle betale for disse udgifter selv, betaler virksomheden et fast månedligt beløb til leasingselskabet, der står for vedligeholdelse af bilerne. På den måde kan virksomhederne spare mange penge på deres transportudgifter – især hvis de har mange ansatte, der skal have en bil.

En fleksibel løsning for virksomheder 

En af de største udgifter for mange virksomheder er firmabil. Derfor kan det være en stor besparelse for mange virksomheder, hvis de vælger at lease firmabilerne. Med erhvervsleasing får man mulighed for at lease bilen i den periode, man ønsker. Herefter kan man vælge at forlænge leasingperioden eller returnere bilen til leasingselskabet. Erhvervsleasing giver også mulighed for at få en nyere model af en bil, da der ofte kommer nye modeller på markedet. Dette kaldes ofte for flexleasing. Når en virksomhed benytter sig af erhvervsleasing, betyder det, at man ikke behøver at bekymre sig om vedligeholdelse og service af bilen, da dette er inkluderet i prisen. Endelig kan der være flere skattefordele ved erhvervsleasing sammenlignet med privatleasing. Disse skattefordele gør sig især gældende, hvis man leaser en elbil eller hybridbil. Alt i alt er erhvervsleasing en fleksibel løsning for virksomhederne, som kan give mange besparelser.

Fordele ved at lease firmabiler

En af de store fordele ved at lease firmabiler er, at man ikke selv står med risikoen for bilens værditab. Det er især en stor fordel, hvis man har en virksomhed med mange ansatte, der alle har deres egen firmabil. På den måde kan man undgå at skulle købe nye biler hvert år. Yderligere er det også en fordel, at man ikke selv behøver at stå for vedligeholdelsen af bilerne, fordi det netop er inkluderet i leasingaftalen. Endelig er det også ofte muligt at få en leasingaftale, hvor der er frit kilometertal. Det kan være en stor fordel, hvis man har ansatte, der ofte kører lange ture i forbindelse med deres arbejde.

Martin

Velkommen til AutoGear.dk! Mit navn er Martin og arbejder til daglig som bilmekaniker. Jeg vil her på AutoGear.dk guide dig i gennem de mange spørgsmål, du kunne have i forbindelse af reparation, service m.m. omkring din bil. Stil endelig spørgsmål, så vil jeg forsøge, at svare på dem!