Anhængertræk kan bruges til mange forskellige ting, men det er ikke alle biler, som har dem. Har du købt en bil uden træk og fortrudt, at den ikke har det? Så kan du heldigvis få lavet en eftermontering af træk. En montering af anhængertræk er nemt at få lavet og det er muligt på næsten alle biler.

Det giver utroligt meget frihed at få montering af træk og det behøver ikke være dyrt. Anhængertræk montering priser svinger meget, så du kan nemt finde en overkommelig pris. Det giver dig mulighed for at køre med campingvogn, transportere cykler eller køre med trailer.

De fleste mekanikere kan hjælpe dig med montering af anhængertræk. Både nye og gamle biler har mulighed for at få træk monteret på. Du kan endda vælge, om du vil have det permanent på din bil eller have et aftageligt træk.

Montering af anhængertræk pris

Pris på montering af anhængertræk afhænger af, hvilken mekaniker du vælger, samt hvilken bil du har. Generelt ligger en hængertræk montering pris på mellem 3.000 og 8.000 kroner. Det kan derfor betale sig at undersøge priser hos forskellige værksteder, før du vælger. Du kan spare mange tusinde på din anhængertræk montering pris.

Når du gerne vil have lavet montering af anhængertræk, inkluderer prisen både selve trækket og monteringen. Du behøver derfor ikke at have gjort noget på forhånd, for at montere anhængertræk på din bil. Det eneste du skal gøre, er at dukke op hos mekanikeren og bede om at få træk på din bil. Så kan du trygt overlade resten af arbejdet i deres hænder.

Hvornår skal man bruge træk på bil?

Der er mange tidspunkter, det kan være relevant at montere anhængertræk på sin bil. Hvis du skal kunne transportere din cykel rundt med et cykelstativ bag på bilen. Hvis du skal på ferie med en campingvogn sammen med hele familien. Eller gerne vil kunne transportere en flyttevogn rundt.

Montering af træk kan også altid bruges, hvis du vil køre rundt med en trailer. Det er smart, hvis du vil køre affald på genbrugspladsen eller skal flytte møbler. Anhængertræk er brugbart hvis du er i gang med at flytte ind eller sælger ud af dine ting. Eller hvis du bare gerne vil have mere plads til transport.

Et anhængertræk montering er utroligt nemt at bruge og kan være nyttigt i mange forskellige situationer.

Eftermontering af træk

Hvad betyder eftermontering af træk? En eftermontering er, når din bil ikke originalt kom med et anhængertræk. Hvis du har købt en bil uden træk og fortryder det, kan du få en eftermontering af træk. Eftermonteringen betyder bare, at trækket bliver sat på, efter bilen er købt.

Det er meget normalt at få lavet en eftermontering af anhængertræk på din bil. Mange vælger at få sat træk på, efter de har skulle spørge om hjælp til transport med trailer mange gange. Derfor kan de fleste værksteder også hjælpe dig med anhængertræk montering på din bil. 

Pris på en eftermontering afhænger af, hvilken model af bil du har og hvor gammel den er. Der er også forskel fra værksted til værksted på priserne. Men næsten alle mekanikere vil kunne hjælpe dig med montering af anhængertræk.

Billig montering af anhængertræk hos AutoButler

Vil du gerne have en god anhængertræk montering pris? Så er AutoButler det rigtige sted at gå til. Hos AutoButler bliver der sammenlignet priser fra mange forskellige værksteder, for at give dig den bedste. Her kan du finde et værksted med høj kvalitet til lave priser. 

I gennemsnit sparer folk, som bruger AutoButler, 24% på deres montering af anhængertræk. Det svarer til 1.748 kroner sparet. Her inkluderer din pris træk på bil og montering af den. Du kan derfor få en god pris på anhængertræk og samtidigt få sat det sikkert på din bil.

AutoButler gør, så du kan springe ventetiden over, og få lavet en montering med det samme. Du kan trygt bestille tid online til hvornår passer dig. Bruger du AutoButler, får du også 3 års garanti på værkstedsarbejde. Det er din sikkerhed på at få arbejde i høj kvalitet. Er du i tvivl om noget, kan du også få professionel mekanikerrådgivning. De sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

Hvordan laver man anhængertræk montering?

Der er forskel på, hvordan forskellige modeller af biler for monteret anhængertræk. Desværre er det ikke tilladt selv at montere anhængertræk. Færdselsstyrelsen kræver, at monteringen sker på et momsregistreret bilværksted eller et sted som sælger biler. Men det er ikke svært at få en mekaniker til at hjælpe med det.

Når du vælger at få træk på bil, skal du også vælge, hvilken type. Om det er aftageligt eller ej, om det har bremser og lignede, gør en forskel for, hvordan det monteres. 

Hvis du gerne vil spare ekstra penge på din montering af anhængertræk pris, kan du købe en brugt anhænger. På mange sider online er det muligt at købe brugte træk. Bringer du din egen anhænger til mekanikeren, kan det skære ned på prisen.

Montering af anhængertræk

Anhængertræk pris

Når du skal have lavet montering af anhængertræk, er prisen på trækket oftest inkluderet. Det er fordi det er de færreste som selv har et træk til bil. Derfor skal du sjældent bekymre dig om anhængertræk pris separat. Der er dog flere måder, du kan gøre processen mindre.

Hvis du ved når du køber din bil, at du gerne vil have træk på den, kan du købe et. Flere bilhandlere sælger anhængertræk, som du kan købe med, når du køber bilen. Det er nogle gange billigere, og kan sænke prisen på monteringen.

Har du allerede et anhængertræk eller kan købe det brugt, bliver det også billigere. Måske har du et aftageligt træk fra en tidligere bil. Måske har du en ven, som skaffer sig af med sin. Der er flere måder at få en billig pris på anhængertræk. Så vil mange mekanikere gerne hjælpe med at få det monteret.

Aftageligt træk pris

Der er forskel på at få et permanent anhængertræk og et aftageligt. Flere foretrækker udseendet af et aftageligt anhængertræk. Det er fordi det, som navnet hentyder, kan fjernes igen. Sådan kommer bagsiden af bilen til at se ren og flot ud. Et anhængertræk kan godt virke rodet. 

Pris på aftageligt træk ligger normalt på cirka det samme som en normal montering af anhængertræk. Nogle værksteder vil dog have forskel på de to modeller. Her ligger prisforskellen ofte i selve prisen på anhængertrækket.

Når du får monteret et aftageligt træk, vil du også få hjælp til, hvordan du tager det af og på. For det meste følger der endda en manual med. Det er vigtigt at du har helt styr på, hvordan dit træk til bil bliver taget af og på. Ellers kan du risikere at det ikke sidder ordentligt fast og det du kører med, kan sidde løst. Læs derfor manualen grundigt, før du kører.

FAQ

Hvad koster montering af anhængertræk?

Anhængertræk montering priser ligger generelt omkring 3.000-8.000 kroner. Afhængig af modellen på din bil og værkstedet du vælger, vil priserne være forskellige. Prisen kan også variere, hvis du gerne vil have et aftageligt træk, så du ikke permanent har anhængertræk på bilen. Du skal derfor først overveje, hvad dine anhængertræk behov er.

Hvad koster det at få træk på bilen?

Hvis din bil ikke kommer med et anhængertræk, kan en eftermontering af træk godt koste lidt. Dog kan du med AutoButler få den billigste pris med en høj service. Pris på montering af anhængertræk ligger normalt mellem 3.000-6.000 kroner. Spar i gennemsnit 1.748 kroner på montering af anhængertræk når du bruger AutoButler.

Martin

Velkommen til AutoGear.dk! Mit navn er Martin og arbejder til daglig som bilmekaniker. Jeg vil her på AutoGear.dk guide dig i gennem de mange spørgsmål, du kunne have i forbindelse af reparation, service m.m. omkring din bil. Stil endelig spørgsmål, så vil jeg forsøge, at svare på dem!

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar