• Post author:
  • Post last modified:februar 7, 2023
  • Post category:Diverse

For bare et par år siden var der mange, som var tvunget til at aflyse udenlandsferien og tage i sommerhus i Danmark i stedet for. Det betød dog, at rigtig mange danskere fik øjnene op for, hvor skønt et ferieland Danmark egentlig er. Man behøver dog ikke være afsted på en længere ferie for at nyde den danske land, så her får du 3 fantastiske destinationer til en endagstur i weekenden – for hele familien.

Danmark er et fantastisk rejseland, uanset om man tager en uge i sommerhus eller vælger en endagstur til en afkrog, man endnu ikke har besøgt. Man behøver dog ikke bruge feriedage på at nyde landet, da mange destionationer er inden for fornuftigt rækkevidde – selv fra det nordligste Jylland til Lolland, Falster og Møn. 


Inden du kører en tur med familien, så er det vigtigt du finder den bedste autostol til dine børn. For at de vil elske turen lige så meget som selve destinationen, så er deres komfort helt afgørende. Det gør ikke bare køreturen lettere for dem, men sandelig også for dig som forældre. 

  1. Tårnet i skoven

Engang var Gåsetårnet i Vordingborg et sted, man flittigt besøgte. I dag rejser mange sjællændere i stedet gladeligt til Rønnede – ikke langt fra Næstved – for at træde op i Skovtårnet. Med en højde på 45 meter kan I få en udsigt over nærområdet, som I sjældent vil glemme. Man går hele vejen op, så det giver også noget tiltrængt motion til musklerne i benene. 

  1. Fyrtårnet ved Rubjerg Knude

For dem, der bor i Jylland, vil en køretur nordvestpå altid være attraktiv. Blandt en masse andre attraktioner ligger Rubjerg Knude. Her kan I finde fyrtårnet, som havet langsomt æder sig ind på. For et par år siden valgt man at flytte fyret 70 meter længere ind på land, så turister og besøgende kunne få glæde af det i mange år fremover. 

Men som det har vist sig, så er det blot et spørgsmål om tid, før det skal flyttes endnu en gang. Så skynd jer at komme afsted og opleve naturens kræfter på tætteste hold. 

  1. En tur til sydhavsøerne

Hvem elsker ikke en lille færgetur? Danmark og særligt det sydfynske øhav er spækket med spændende små destinationer, som kræver en kort tur over havet. Det er måske mest oplagt for fynboer, men med god planlægning så kan resten af landet også opleve disse øer tæt på. Fra Faaborg går der færgeafgange til blandt andet Lyø, Avernakø, Ærø og mange flere, så tag på opdagelse og oplev lidt af verden, som I ellers ikke kendte til.

Martin

Velkommen til AutoGear.dk! Mit navn er Martin og arbejder til daglig som bilmekaniker. Jeg vil her på AutoGear.dk guide dig i gennem de mange spørgsmål, du kunne have i forbindelse af reparation, service m.m. omkring din bil. Stil endelig spørgsmål, så vil jeg forsøge, at svare på dem!