• Post author:
  • Post last modified:september 24, 2023
  • Post category:Diverse

Vi bør alle tænke over vores brug af plastikposer – og i stedet tage mere bæredygtige initiativer i brug. En af disse initiativer kan eventuelt være papirsposer. Faktisk bør du også have disse papirsposer klar i bilen til lidt af hvert, så du undgår at bruge plastik! Her er 3 årsager til altid at have papirsposer klar i bilen. 

Køresyge 

Det er formentlig ikke den person, som kører bilen, som har problemer med køresyge. Har du derimod et par børn, som du ofte har på bagsædet, har du nok før oplevet, at de blev køresyge. Det kan derfor være en meget god idé at have papirsposer klar ved bagsædet, som børnene kan gøre brug af. 

Det kan også være, at du foretrækker, at poserne ligger i handskerummet, så du – eller den anden person på forsædet – selv kan række ud efter posen for derefter at give posen til det syge barn. På den måde ved I, at barnet ikke selv skal til at lede efter posen, når han/hun føler sig dårlig. Måske barnet ikke når at finde posen i tide, før uheldet er ude! 

Handle ind 

Det kan også være en god idé at have papirsposerne i bagagerummet, så I er klar til at handle ind, når I er på farten. Hvis man ikke har en papirspose – eller en anden genanvendelig pose – på sig, når man handler, kommer man hurtigt til at købe en plastikpose i supermarkedet. 

Der er ingen tvivl om, at forbruget af plastikposer er nødt til at falde, hvis vi skal passe på miljøet. Anskaf dig derfor en papirspose, som du kan have i bagagerummet! Disse papirsposer kan også fås i forskellige størrelser. Se de forskellige papirsposer hos https://www.alle-konvolutter.dk/.

Skrald 

Skal I ud og køre langt? Så får I uden tvivl hurtigt indsamlet noget skrald i bilen. Det er nemlig nødvendigt med snacks, sodavand og måske en sandwich, som er indpakket i folie, når man skal ud og køre langt. 

Der er ikke noget mere irriterende end en bil fyldt med skrald – og når man uger efter køreturen stadig finder folie under sæderne fra sandwichen. Pak skraldet i en af papirsposerne, og tag nemt posen med dig ud af bilen, når I holder pause og har adgang til en skraldespand. Der findes mange flere årsager til, at du bør have nogle papirsposer klar i bilen! Vær bedre ved miljøet og køb poser af papir i stedet for poser af plastik.

Martin

Velkommen til AutoGear.dk! Mit navn er Martin og arbejder til daglig som bilmekaniker. Jeg vil her på AutoGear.dk guide dig i gennem de mange spørgsmål, du kunne have i forbindelse af reparation, service m.m. omkring din bil. Stil endelig spørgsmål, så vil jeg forsøge, at svare på dem!